lørdag, 07 september 2013 09:07

smørbart øl

Gi deg ennå over! dette burde man forvente at det ville komme.

-et nytt produkt for sjokolade og øl elskere. Livslange venner og co-grunnleggerne, Emanuela Laurenzi av Alta Kvote Brewery og Pietro Napoleone av Napoleone Sjokoladeprodusenter i Cittareale, kombinert sin kompetanse til å skape et "smørbart øl." En one-of-a-kind drømme produkt for de som elsker humle, det blitt beskrevet som søt, glatt og kremaktig. Finnes i både lyse og mørkt øl ,Omid Mørk Ale 'en mer robust og har fyldigere smak, mens" Greta Blond Ale "har en delikat, lett smak. Den kan spises på toast, brukt som en kake / terte fylling, kake frosting(glasur) eller til pannekaker også til ost, Den blir solgt i krukker på de britiske varehuset Selfridges,for ca US $ 12,50 hver.

Emanuela Laurenzi, co-grunnlegger av Alta Kvote, fortalte Italia Magazine om opprinnelsen til det" geniale smørbare øle"t:

     Pietro Napoleone ... var å gjøre narr av oss ,ville det være mulig å spise øl og ikke bare drikke det?, da var bare et spørsmål om få det tykt. Så akkurat som kjemikere, begynte vi å eksperimentere med ulike
øltyper.

 

Tilleggsinformasjon

Lest 7993 ganger