Skriv ut denne siden
søndag, 18 august 2013 14:37

Instant beer

Gründeren Patrick Tatera i Alaska i USA så seg lei på at overflødig emballasje skader miljøet. I tillegg har han lyst på en kald belønning når han har nådd en fjelltopp eller padlet over en innsjø. Løsningen? "Pulver-øl!"

 

Gjennom sitt firma Pat’s Backcountry Beverages skapte Tatera en oppskrift på et ølkonsentrat som kan bli omgjort til en skummende halvliter på fjelltoppen eller ved innsjøen. Alt en trenger å gjøre, er å blande pulveret med vann og bruke en kullsyremaskin, og vips har du en drikkeklar øl.

Konseptet skal få ølglade campingturister og turgåere til å slippe å måtte slepe med seg dusinvis av ølbokser i ryggsekken, og samtidig gi dem leskende forfriskninger i friluft.

Ølkonsentratet har en alkoholprosent på nivå med vodka og whisky, men den blir svakere når vann og kullsyre tilsettes. Selskapet selger (selvsagt!) også bærbare kullsyremaskiner. Pulverølet er ventet å komme for salg (i USA) i midten av september i år, og mange internasjonale distributører har allerede meldt sin interesse.

Tilleggsinformasjon

Lest 2630 ganger
LESS ERROR : load error: failed to find /hsphere/local/home/r41315/nor-ale.org/w3/templates/tx_zenith/less/styles/blue.lessLESS ERROR : load error: failed to find /hsphere/local/home/r41315/nor-ale.org/w3/templates/tx_zenith/less/styles/green.lessLESS ERROR : load error: failed to find /hsphere/local/home/r41315/nor-ale.org/w3/templates/tx_zenith/less/styles/orange.lessLESS ERROR : load error: failed to find /hsphere/local/home/r41315/nor-ale.org/w3/templates/tx_zenith/less/styles/purple.less